افتتاح پروژه بازسازی و تجهیز تالار علامه امینی دانشگاه تهران

پروژه‌ بازسازی و تجهیز تالار همایش علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران که توسط بنیاد قلم‌چی انجام شده است، خرداد ماه ۱۴۰۲ افتتاح شد.

این تالار همایش که بیش از نیم قرن از بهره‌برداری آن می‌گذرد، جزو چهار سالن برتر و مطرح دانشگاهی کشور است و از سال ۱۳۵۰ تاکنون میزبان رویدادها و شخصیت‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی در سطوح ملی و بین‌المللی بوده و از اهمیت شایان توجهی برخوردار است.

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در سخنانی با بیان اینکه ارتباط این دانشگاه با بنیاد قلم‌چی پیوسته و ناگسستنی است، اظهار داشت: بنیاد قلم‌چی اقدامات متعددی مانند بورسیه دانشجویان، ساخت کتابخانه همچنین بازسازی تالار کتابخانه مرکزی این دانشگاه را انجام داده است.

وی تاکید کرد: امروز مسیر حرکت ارتباط دانشگاه و خیران به‌گونه‌ای است که از تعامل ابزاری به تعامل اجتماعی تبدیل شده است و خیران فراتر از کارهایی که برای دانشگاه انجام می‌دهند، تعامل خود را با آن حفظ کرده‌اند. تعامل آنان به‌عنوان کنشگران اجتماعی با دانشگاه می‌تواند امید را در دل دانشجویان زنده کند و آنان را در مسیر تحول‌آفرینی قرار دهد.

در این مراسم، کاظم قلم‌چی واقف و متولی بنیاد قلم‌چی با تاکید بر اهمیت تداوم کارهای خیر توسط خیران گفت: تداوم کارهای خیر است که اهمیت دارد و خوب است که خیران اگر کار نیکی انجام می‌دهند آن را توسعه دهند و همواره مدرسه‌سازی، بورسیه دانشجویان و دانش‌آموزان و هوشمندسازی مدارس را در برنامه داشته خود داشته باشند.

در ادامه، مهدی فکور معاون پژوهشی دانشگاه تهران در سخنانی اظهار داشت: این تالار یکی از مجموعه‌های کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران است که جزو ۷ کتابخانه برتر کشور محسوب می‌شود و بیش از ۵۰ هزار عضو دارد.

وی در ادامه گفت: یکی از دغدغه‌ها این بود که برای حفظ سکوت و آرامش سالن‌های مطالعه کتابخانه، صدا از این سالن خارج نشود؛ اکنون پس از بازسازی، یکی از ویژگی‌های خوب این سالن آکوستیک بودن آن است.

به گفته فکور، این تالار هم با سمبل‌ها و نمادهای سنتی و هم سیستم‌های به‌روز بازسازی شده و در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفته است

مراسم افتتاح پروژه بازسازی و تجهیز تالار علامه امینی با حضور سرپرست و معاون برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مسئولان آموزش و پرورش، رئیس و مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، رئیس شورای بانوان مدرسه‌ساز کشور، رئیس، معاون پژوهشی، رئیس بنیاد حامیان، رئیس دبیرخانه دائمی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و برخی مسئولان دانشگاه تهران، تعدادی از روسا و اعضای مجامع خیرین مدرسه‌ساز، اعضای اتحادیه ناشران و کتابفروشان، اعضای ستاد خیران و واقفان وزارت علوم، جمعی از خیران مدرسه‌ساز و خیرانی که بورسیه دانشجویان دانشگاه تهران را برعهده دارند، چهره‌های علمی و مسئولان و همکاران نمایندگی‌های بنیاد قلم‌چی برگزار شد.

لازم به ذکر است در این مراسم از خیران مدرسه‌ساز همچنین خیران حامی بورسیه دانشجویان دانشگاه تهران، با اعطای تندیس یادبود، قدردانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *