هشتمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران

عصر روز سه‌شنبه مورخ ۱۹ اردیبهشت ماه، هشتمین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین دانشگاه تهران در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

دکتر سید محمد مقیمی، حضور خیرین و واقفین را مایه خیر و برکت برای دانشگاه و انرژی‌دهنده و انگیزه‌بخش دانست

رئیس دانشگاه تهران درباره مؤلفه‌های نقش‌آفرین در زمینه پایداری، استمرار و ارتقای روابط بین خیرین با دانشگاه، اظهار داشت: کلیدی‌ترین مفهوم در این زمینه، اعتماد است. اعتماد یعنی اعتقاد و ایمان به نیت‌ها و رفتارهای طرف مقابل. اگر نیت‌ها خالصانه و رفتارها بین طرفین پاک و مخلصانه باشد، روز به روز اعتماد بیشتر می‌شود. در خصوص نیت و رفتارهای خالصانه تردیدی وجود ندارد و این وظیفه ماست که اعتماد خیرین را جلب کنیم، چرا که ارتقای روابط اعتمادآمیز بین خیرین و دانشگاه، زمینه را برای حضور فعالانه‌تر این عزیزان در محیط دانشگاه بیشتر می‌کند.

ایشان خاطر نشان کرد: خیرین کارآفرین باید تیم سازی و شراکت استراتژیک را در دستور کار خود قرار دهند و در کنار ماموریت اصلی خود؛ بسان حمایت همه جانبه مهندس جمیلی و بنیاد علم و فناوری جمیلی از علوم پایه و تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران؛ بانی شدن در کار خیر را نیز فراموش نکنند.

دکتر مقیمی در پایان به نمونه دیگری از رویکرد بانی شدن خیرین به منظور پیشبرد برنامه‌های دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد نیز بانی تأمین منابع مالی مورد نیاز برای برگزاری آئین اعطای نشان عالی دانش و همچنین جوایز آن شده است که اولین دوره اعطای این نشان به ۱۲ دانشمند برگزیده کشور که در ۸ خرداد ماه مصادف با سالروز تأسیس دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و برای هر یک از برگزیدگان، علاوه بر نشان نقره‌ای، جایزه شش میلیارد ریالی در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر است؛ تعدادی از ارکان بنیاد علم و فناوری جمیلی نیز به دعوت بنیاد حامیان دانشگاه تهران در این مراسم حضور پیدا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، از بنیاد علم و فناوری جمیلی نیز بابت کمک‌های ارزشمندشان تقدیر و تشکر بعمل آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *